Legotillverkning och övriga produkter


Legotillverkningen är en viktig del av företaget. Det var så allt började från början och utgör en
stor del av vår produktion. Många av de kunder som startade ett samarbete med oss då är fortfarande kunder hos oss. Vi tillverkar plast i alla förekommande termoplaster åt bla fordonsindustrin, bygg- och anläggningsindustrin, båtindustrin, förpackningsindustrin m.fl.

Vi ordnar med framtagning av ritningar, prototyper och kompletta verktyg.

Vi är en mycket
kompetent legoleverantör och alltid värd att fråga om man har behov av formsprutade plastprodukter.

 
Väckelsång ligger i Tingsryds kommun, även kallat ”Hästriket”. Både vi som äger företaget och många av våra anställda har ett stort engagemang inom hästsporten. Härigenom har vi ett brett kontaktnät med många parter inom denna bransch.
Detta har lett till att vi sett behov inom området och även fått tips om många produkter som skulle behöva vidareutvecklas.

Sedan mitten på 80-talet har vi tillverkat produkter inom häst och hästsport. Som en naturlig spin-off, via hästarnas skötsel i stallet, har även en del produkter inom lantbruket kommit till. Genom vårt försäljningsnät i Europa kommer också en hel del uppslag på produkter som kan komplettera marknaden.

Vi på Väckelsångs Industriplast AB har själv konstruerat de flesta av produkterna och är ständigt lyhörda för nyheter och förbättringar. Våra produkter inom häst säljs via grossister och butiker i Sverige och andra delar av Europa.
 

Under årens lopp har vi sökt och söker ständigt efter svenska uppfinningar som på ett smart och enkelt sätt löser vardagliga problem för hus- och trädgårdsarbete. Vi har succesivt samlat på oss dessa produkter och sedan början av 2000-talet har vi producerat smarta lösningar för hus- och trädgårdsintresserade.

Vi äger och producerar alla produkter själva. I Sverige är det vi på Väckelsångs Industriplast AB som marknadsför och säljer produkterna. Allt som exporteras till andra delar av världen marknadsförs och säljs av grossister och butiker.